A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel partnereid kényelmesen és biztonságosan tudnak bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Ahhoz, hogy partnereid barionon keresztül fizethessék ki a számláidat, regisztrálnod kell egy Barion fiókot itt:

https://secure.barion.com/Registration?mode=Organization&oc=98&isEmailLocked=False

Ezt követően létre kell hoznod egy elfogadó helyet a barion fiókban. Ha van már barion fiókod, illetve elfogadó helyed, akkor a billingo-hoz mindenképpen új elfogadóhelyet kell létrehoznod.

Az elfogadóhely részleteinél az alábbi adatokat kell megadnod:

Ezt követően fel kell venned a kapcsolatot a barion ügyfélszolgálatával, mert az adatok érvényesítéséhez egy személyes azonosításra lesz szükség. Erről itt találsz információt. A barion tájékoztatása alapján a személyes azonosítást hamarosan felváltja majd a távazonosítás.

Ha  barion elfogadta az adataid akkor használhatod a billingoban a barion fizetési lehetőséget.

A beállítások/barion felületen majd meg kell adnod az ott kapott kulcsot (titkos kulcs) és a Barion regisztrációs e-mail címed.

A Barion felületén az elfogadó helyeknél találod a szükséges kulcsot.
A számlakészítés folyamatában számlánként állíthatod be, hogy az kifizethető-e barionnal.Partnered a számla letöltésekor az oldalon talál egy kifizetem gombot amire kattintva átnavigáljuk a Barion oldalára.Ha a vásárló a Barion fizetési módot választja, akkor átirányítjuk a Barion fizető felületére, ahol fizethet bankkártya adatok megadásával regisztráció nélkül, vagy email cím és jelszó megadásával, ha már van regisztrált Barion tárcája.

Fizetés bankkártyávalFizetés barion tárcával