Billingo WooCommerce plugin 

 

A Billingo WooCommerce pluginnak hála nem kell az értékes idődet a számlázással töltened, hiszen a számlázót összekötheted a webáruházaddal, és a Billingo egyetlen kattintás nélkül, automatikusan számláz helyetted.

 

Az alkalmazással a megrendeléseidből azonnal számla készül, a rendszer automatikusan e-mailben el is küldi a vásárlónak, te pedig egy könnyen átlátható listában követheted nyomon őket.

 

MIÉRT KELL EZ NEKEM?

 

Azért érdemes telepítened a Billingo WooCommerce plugint, mert így megspórolhatod megadnak a számlázáshoz szükséges időt. A rendszer automatikusan kiállítja és kiküldi helyetted a számládat.

 

MILYEN FUNKCIÓI VANNAK A BILLINGO WOOCOMMERCE WEBÁRUHÁZ SZÁMLÁZÓ PLUGINNAK?

 

nagyon egyszerűen és könnyedén telepíthető,

teljesen automatizálhatod vele a webáruház számlázást,

profi kinézetű számlákat készíthetsz, emberi erőforrás nélkül,

innovatív kezelőfelületen követheted nyomon az eseményeket,

több számlatömböt is vezethetsz, 

devizában is számlázhatsz,

szinkronizálja a fizetési módokat és az ÁFA kódokat,

szinkronizálja a bankszámlákat és az ügyfeleket,

garantáltan megfelel az aktuális NAV előírásoknak,


egyszerűen exportálhatod a számlákat PDF, XLS, CSV és NAV XML formátumban.

  

További információt itt találsz a pluginnal kapcsolatban. A plugint az API/Pluginek menüben tudod letölteni.

 

Figyelem! A plugin más Woocommerce pluginokkal összekadhat. Az ilyen és egyéb hibás Woocommerce beállításokból származó károkért nem vállalunk felelősséget.    

Billingo PrestaShop plugin

 

A Billingot összekötheted Prestashop webáruházaddal, és a Billingo egyetlen kattintás nélkül, automatikusan számláz helyetted. Az alkalmazással a megrendeléseidből azonnal számla készül, a delivered/szállított állapotra állításkor. Ha beállítod, akkor a rendszer automatikusan e-mailben el is küldi a vásárlónak.

 

Több számlatömböt is vezethetsz, szinkronizálja az ügyfeleket, garantáltan megfelel az aktuális NAV előírásoknak, hagyományos és e-számla is kiállítható a modullal, valamint a vásárló e-mailben is megkaphatja a számlát.

 

A plugin a Prestashop 1.6 és 1.7 verziójával kompatibilis.

 

A plugint és a konfigurálási útmutatót az API/Pluginek menüben tudod letölteni.


 

  

 

Billingo Viltor plugin

 

MI AZ A VILTOR WEBÁRUHÁZ RENDSZER?

 

A Viltor rendszerben (https://viltor.hu) pár perc alatt nyithatsz webáruházat. Nem kell a technikai részletekkel bajlódnod, rögtön nekiláthatsz új webshopod kialakításának. Könnyen átlátható magyar nyelvű adminisztrációs felületen alakíthatod ki a termékcsoport-struktúrát és rögzítheted fel termékeidet, illetve a szállítási és fizetési módokat. Ezután már csak a rendelések teljesítésével és a számlázással kell foglalkoznod.

 

HOGYAN TUDOD EGYSZERŰSÍTENI ÉS GYORSÍTANI A SZÁMLÁZÁST?

 

Egy online vállalkozás életében rengeteg időt és költséget lehet megspórolni automatizmusok bevezetésével. Ilyen lehet például a számlázás gépesítése is, melyben a Billingo számlázó program és a Viltor webáruház rendszer abszolút partnered lesz. Webáruházadban a rendelésekről 1 kattintással hozhatsz létre számlákat, amelyeket a Billingo azonnal ki is küld a vásárlódnak.

 

MIT KELL TENNED, HOGY A VILTOR WEBÁRUHÁZAD BILLINGO SZÁMLÁKAT KÉSZÍTSEN?

 

Miután regisztráltál a Billingo számlázó programban és feltöltötted céges adataidat, az API menüpont alatt generálj magadnak egy API kulcsot. A kulcs egy nyilvános és egy titkos (privát) részből áll. Mindkettőt be kell másolnod a Viltor webáruházad adminisztrációs felületének megfelelő helyére.

 

ENNYI?

 

Bizony ennyi! Ezután már bármelyik rendelésedről könnyedén, egy kattintással számlát készít a Billingo, így neked több időd marad az üzletedre, a hobbidra vagy a családodra.

 

A Viltor rendszerben szükséges API kulcs beállítások elvégzéséhez és a számla készítéséhez segítséget találsz a következő címen: https://viltor.hu/webaruhaz-dokumentacio/billingo-szamlazo-program       

ShopRenter integráció

 

A Billingo Shoprenter összekötésnek köszönhetően a webshopodba érkező rendelésekből egy kattintással készíthetsz díjbekérőt vagy számlát. Ezeket automatikusan e-mailben ki is küldheted, és az e-mailbe egyedi szöveget is írhatsz. Az összekötésről a fiókban az API/Shoprenter menüben találsz részletes leírást, illetve a szükséges beállításokat is itt tudod megtenni.