Mikor első alkalommal lépsz be a billingo fiókodba akkor a böngésző felteszi a kérdést, hogy szeretnél-e értesítéseket kapni az oldaltól.



Amennyiben engedélyezed akkor, ha egy partnered megnyitja a számlát, akkor a jobb alsó sarokban erről egy tájékoztató üzenetben értesítünk.



Ha a későbbiek folyamán meggondolnád magad, akkor a böngésződ beállításai között ki tudod kapcsolni a funkciót.