A Billingoban készített számláid korlátlan ideig megőrizzük. Ha már nem használod a programot, akkor is bármikor beléphetsz, és megnézheted, letöltheted a számláid. Kivéve ha a fiókod vagy annak adatait törlöd, mert akkor már nem tudsz hozzáférni a számláidhoz és mi sem tudjuk visszaállítani.