ADATOK TÖRLÉSE


Ebben a részben van lehetőséged az eddigi számla adataidat törölni, ha eddig tesztként használtad a fiókot, vagy más okból nem szeretnéd, hogy tovább őrizzük számláidat.

Ha ezt az opciót választod, akkor minden addig létrehozott számla, felvett partner, termék, stb. törlődik, tehát minden adatod el fog veszni.

A mezők kitöltéséhez szükséges a jelszavadat kétszer megadnod. A TÖRLÉS szöveg felületére pedig a „TÖRLÉS” szöveget kell idézőjelek nélkül beírnod. Az adatok törlését a zöld „ADATOK TÖRLÉSE” gomb segítségével véglegesítheted.

NAGYON FONTOS, HOGY EZ A MŰVELET NEM VISSZAVONHATÓ!


FIÓK TÖRLÉSE


A fiókod törlésével az összes adatod, illetve a teljes fiókodat töröljük rendszerünkből. Ebben az esetben megszűnik a fiókhoz tartozó összes belépési lehetőséged is. A fiók törlése után nincs lehetőségünk visszaállítani; a még le nem használt előfizetési díjat és az időbélyegek díját pedig nem nem áll módunkban visszatéríteni. A mezők kitöltéséhez szükséges a jelszavadat kétszer megadnod. A TÖRLÉS szöveg felületére pedig a „TÖRLÉS” szöveget kell idézőjelek nélkül beírnod. Az adatok törlését a zöld „FIÓK TÖRLÉSE” gomb segítségével véglegesítheted.

NAGYON FONTOS, HOGY EZ A MŰVELET NEM VISSZAVONHATÓ!